Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمود کریمی بیرانوند» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه با تسهیل در صدور مجوزها و رونق اشتغال، سه هزار و  ۶٠٠ مجوز خانگی در هفت روز صادر شده است، اظهار داشت: ۵۵٠ رشته مشاغل خانگی در کشور وجود دارد که از این تعداد ٣۵٠ رشته، تایید محور هستند. از این رو در هفت روز کاری یک هزار و ٢٠٠ ثبت درخواست مجوز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: مجوز ١٧٠ رشته دیگر تایید محور نیز سه روزه صادر خواهد شد که بیش از چهار هزار شغل با آن ایجاد و ثبت و با ۲ هزار و ۴٠٠ شغل هم موافقت شده است. 

بیرانوند با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته اقدامات خوبی در حوزه اشتغال رخ داده است، گفت: در نمایشگاه دستاوردهای وزارت کار این اقدامات تشریح می‌شود. 

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم دو جلسه شورای عالی اشتغال با حضور رییس جمهور برگزار شده است، بیان کرد: یکی از شعارهای این دولت بحث اشتغال بود که وزارتخانه‌ها با همکاری یکدیگر در شورای عالی اشتغال، ٣۴ مصوبه ملی داشته‌ایم و ٣٠ تفاهمنامه به امضا رسید. 

بیرانوند گفت: طرح زیست بوم اشتغال رونمایی و آیین نامه اجرایی آن تدوین شد. 

وی به وجود چهار کلان طرح اقتصادی از جمله تورم، نرخ ارز، تولید ناخالص و بیکاری اشاره کرد و اظهار داشت: هر کدام از این شاخص‌ها یک متولی دارد، اما بیکاری متولی خاصی ندارد و همه دستگاه‌ها متولی آن هستند. از این رو طرح زیست بوم ملی اشتغال توضیح می‌دهد که اشتغال بُعد دوم تولید است و پنج حلقه برای تولید در نظر گرفته و بین دستگاه‌های مختلف هماهنگی انجام می‌دهد. 

بیرانوند از تشکیل هشت کارگروه ملی اشتغال در کشور خبر داد و گفت: جلسه‌های مختلفی در کارگروه‌ها برگزار شده است. ۴۶ بازدید با حضور تیم‌های کارشناسی در استان های مختلف از بنگاه های تولیدی صورت گرفته و مبنای نظریه زیست بوم اشتغال را در استان‌ها ارائه کردیم.

راه اندازی سامانه جستجوی شغل

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به تعدد سامانه‌ها و غیر کارا بودن آنها، گفت: سامانه رصد به روزرسانی شد و سیاست‌گذاری خوبی برای تعهدات در  اشتغال استان‌ها ایجاد شده است. در این سامانه ٧٣٠ هزار شغل در سال ١۴٠٠ ثبت شده است.

بیرانوند با اشاره به راه اندازی سامانه جستجوی شغل، اعلام کرد: این سامانه ارتباط بین کارفرما و کارجویان را فراهم می‌کند. اکنون یک هزار و ٢٠٠ کاریابی در کشور فعال هستند که از طریق این سامانه امکان نظارت و ارزیابی وجود دارد و ١٧٠ هزار شغل بارگزاری شده و ٣٢ هزار کارفرما اطلاعات خودشان را ثبت کردند.

ایجاد میادین کارآفرینی در سراسر کشور/ رونمایی از اطلس الگوهای اشتغالزایی

وی با اشاره به طراحی اطلس الگوهای اشتغالزایی کشور، افزود: با تمام دستگاه‌ها در این زمینه ارتباط گرفته شده و این اطلس به صورت آنلاین رونمایی می‌شود که ٢٢٢ الگوی اشتغال‌زایی در آن تدوین شده است. 

بیرانوند بیان داشت: در حوزه اشتغال میادین کارآفرینی در سراسر کشور  ایجاد می‌شود. 

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به احصای نقاط بحرانی کشور بر اساس وضعیت جغرافیایی، گفت: ٧٠ نقطه بحرانی براساس شاخص‌های اقتصادی شناسایی شده که برای آن برنامه ریزی خواهیم کرد. 

بسته ایجاد اشتغال به زودی اجرایی می‌شود

وی با بیان اینکه وزارت کار همه اقدامات و تحرکات بین دستگاهی در حوزه اشتغال را انجام می‌دهد، گفت: وزیر کار در مجلس اعلام کرد که این وزارتخانه به تنهایی متولی ایجاد اشتغال نیست، بلکه مسئولیت هماهنگی را برعهده دارد که در رسانه‌ها اشتباه تعبیر شد. از این رو باید اتاق فکر در کشور ایجاد شود. در این زمینه طرح زیست بوم اشتغال نیز فعال شده و اکنون شاهد هماهنگی بین دستگاه‌ها هستیم. 

بیرانوند با تاکید بر اینکه اشتغال را در مناطق مرزنشینان پیگیری می کنیم گفت: ١٢٠ شهر مرزنشین در کشور داریم که ٢ مصوبه برای اشتغال این افراد داریم. 

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار خاطر نشان کرد: بسته ایجاد اشتغال آماده و برای این افراد در نظر گرفته شده است که به زودی اجرایی می‌شود. 

وی بر توسعه مهارت‌ها تاکید کرد و گفت: یک میلیون بیکار تحصیلکرده در کشور وجود دارد که فاقد مهارت متناسب با بازار کار هستند به همین جهت در صدد توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای رونق اشتغال هستیم.

برچسب‌ها شورای عالی اشتغال بهبود کسب و کار راه اندازی کسب و کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی حجت الله عبد الملکی 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای عالی اشتغال بهبود کسب و کار راه اندازی کسب و کار شورای عالی اشتغال بهبود کسب و کار راه اندازی کسب و کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ایجاد اشتغال راه اندازی دستگاه ها زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۸۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • خداحافظی بیرانوند با یک عنوان مهم؟ | شماره یک تیم ملی نباید در ۵ بازی باقی‌مانده لیگ گل بخورد وگرنه...
  • بیرانوند نباید در پنج بازی گل بخورد؛ رقابت حسینی و پورحمیدی برای کسب دستکش طلایی
  • رقابت برای دستکش «طلا» سخت شد/ بیرانوند نباید در ۵ بازی گل بخورد
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • شعار هواداران استقلال علیه بیرانوند / رونمایی از لقب جدید برای آتیلا حجازی
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد