Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی بیرانوند گفت: ٨۵٠٠ نفر از سامانه جستجو شغل دارای شغل شدند.

به گزارش خبرنگار رفاه و تعاون خبرگزاری برنا؛ محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری خود اظهار کرد: نمایشگاه دستاورد های ۶ ماهه وزارت کار ٢٠٠ اقدام اساسی این وزارت خانه را به نمایش می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حوزه معاون اشتغال طی ۶ ماهه اخیر اقدامات خیلی خوبی رخ داده است، افزود: یکی از اقدامات اساسی برگزاری دو جلسه شورای عالی اشتغال به ریاست رییس جمهور بوده است چرا که یکی از شعار های اصلی ایشان حل موضوع اشتغال تا حد امکان و ایجاد سالانه یک میلیون اشتغال در سال بوده است.

کریمی بیرانوند ادامه داد: در این دو جلسه که نهاد های مختلف حضور داشتند ٣۴ مصوبه ملی داشتیم که همه آن ها دارای تفاهم نامه است و همه مصوبات برنامه زمانبندی اجرا دارند.

معاون اشتغال وزارت رفاه گفت: یکی از مصوبات خوبی که رونمایی کردیم زیست بوم ملی اشتغال بود چرا که این زیست بوم نظریه دولت سیزدهم در جهت ایجاد یک میلیون اشتغال در سال است.

وی با اشاره به اینکه این مصوبه به هیئت دولت می رود و به صورت مصوبه ایجاد می‌شود ، تصریح کرد: اشتغال در کشور ما یک بحران و مسئله ای است که همه دستگاه ها به آن می پردازند بدون اینکه یک فرماندهی در این زمینه وجود داشته باشد.

کریمی بیرانوند ادامه داد: بیکاری تنها شاخصی است که نمی توان برای آن متولی ای در نظر گرفت همچنین اشتغال به خودی خود بدون اهمیت دادن به آن محقق نمی شود.

وی با بیان اینکه ۵ حلقه برای اشتغال در نظر می گیریم که آموزش ، نظارت و مشاوره در این چهارچوب مهم است،. ادامه داد: مفهوم شورای عالی اشتغال را در این چند ماه احیا کردیم.

معاون اشتغال وزارت رفاه ادامه داد: این زیست بوم در سال ١۴٠١ نیز دنبال می شود همچنین ٨ کارگروه ملی در این چند ماه ایجاد شده است که هر کارگروه یک رییس و نائب رییس دارد و در هر کارگروه ۴٠ جلسه تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه تیم های متعدد به پروژه های مختلف ارسال شده است چرا که باید از واقعیت ها مطلع شویم، گفت: مبنای زیست بوم ملی اشتغال به استانداران تحویل داده می شود.

کریمی گفت: سامانه هایی وجود داشت که غیر کارایی شده بود و در این مدت سامانه رصد به روز رسانی شده است و مورد استفاده قرار گرفته است همچنین این سامانه تنها سامانه ای است که مبنا تعهدات عملکرد استان هاست.

معاون اشتغال وزارت کار ادامه داد: ٧٣٠ هزار شغل در سال ١۴٠٠ به تفکیک کد ملی ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه جستجو شغل پلتفرمی برای اتصال کارفرما و کارجو است، تصریح کرد: ١٢٠٠ کاریابی داریم که بازو های قدرتمند ما هستند و باید از آن ها استفاده کنیم اما رصدی روی آن ها صورت نمی گرفت. این سامانه به ما امکان نظارت می دهد و کار کاریابی ها را راحت‌تر کرده است.

کریمی بیرانوند گفت: ٨۵٠٠ نفر از سامانه جستجو شغل دارای شغل شدند.

وی با اشاره به اینکه آیین نامه اصلاحی هدایت نیروی کار آماده شده است و به کمیسیون اشتغال و هیئت دولت ارجاع داده می شود، افزود: از مردم درخواست داریم کاریابی های غیر مجاز را به ما معرفی کنند.

وی با بیان اینکه تعیین اطلس الگو های اشتغالزایی کشور ایجاد شده است و به ما کمک می کند چه دستگاهی در چه نقاطی اشتغال ایجاد کند، افزود: حدود ۵٢ دستگاه فعال در زمینه الگوهای اشتغال زا شناسایی شده است.

کریمی بیراوند تصریح کرد: مکان هایی برای عرضه فروش کارآفرینان و ایده پردازان ایجاد می کنیم تا در سراسر کشور هر شهر یک میدان کارآفرینی راه اندازی شود تا محل رفت و آمد سرمایه گذاران و کسب و کار شود. 

وی با بیان اینکه احصا نقاط بحرانی کشور در دستور کار است که بر مبنای ٨ شاخص درنظر گرفتیم و ٧٠ نقاط بحرانی را شناسایی کردیم ، ادامه داد: حداقل ۴۶ شهرستان را بازدید کردیم که ۴۴ موافقت نامه با دستگاه های مختلف بسته ایم.

معاون اشتغال وزارت کار تصریح کرد: حدود ۵۵٠ نوع مجوز اشتغال در دبیرخانه اشتغال ایجاد می شود که مجوز اشتغال های ثبت محور در عرض ١۵ دقیقه صادر می شود و در مقابل اشتغال هایی در عرض سه روز صادر می شود.

وی با بیان اینکه حدود ١٢٠٠ فرقه در عرض ٧ روز کاری اشتغال ثبت محور صادر شده است، گفت: شعار ما هر خانه یک شغل خانگی است.

معاون اشتغال وزارت کار تصریح کرد: ۴٢٠٠ درخواست سه روز داشتیم همچنین ١٧٠ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه اپلیشکین ساناز اولین میدان کسب و کار هاست که پیشرفت پروژه از این طریق قابل مشاهده است، گفت: ساماندهی اتباع خارجی و صدور پروانه کار برای آن ها انجام شده است و ٩٠ میلیارد تومان به خزانه ملی از این طریق وارد شده است همچنین سامانه ای برای اتباع خارجی رونمایی می شود که می توان این امر را بیشتر رضا کرد.

کریمی بیرانوند تصریح کرد: ۵٠٠ مرکز مشاوره کارآفرینی، ساماندهی شدند. همچنین بانک ایده های اشتغال کشور برای اولین بار درکشور تشکیل شد. 

وی با اشاره به اینکه ١٢٠ شهر مرزنشین داریم و برنامه اجرایی اشتغال این شهر ها فراهم شده است، ادامه داد: تفاهم نامه خوبی با بنیاد علوی داریم.

کریمی بیرانوند تصریح کرد: مسئله اشتغال به دست مردم حل می شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار برنا در راستای به کارگیری تعاونی ها برای اشتغال گفت: بهترین مدل مدل تعاونی ها برای اشتغال داریم که مبنای ملی و دینی دارد.

معاون اشتغال گفت: در حوزه مشاغل روستایی مصوب کردیم که هزار روستا در یک کمربند محرومیت شناسایی کنیم و در هر روستا یک تعاونی تاسیس کنیم و متناسب با بوم منطقه کسب و کار ایجاد کنیم. 

وی ادامه داد: ٣١ تعاونی استانی پشتیبانی مشاغل تاسیس میکنیم که از مشاغل خانگی حمایت می کند همچنین ٢۵ درصد بودجه خود را به مشاغل تعاونی اختصاص دادیم. معتقدیم با مدل تعاون می توانیم مسئله اشتغال را حل کنیم.

کریمی بیرانوند ادامه داد: اشتغال اقشار خاص در دستور کار ماست و یک کارگروه ملی تشکیل شده است و سازو کار اشتغال معلولان اجرا می شود.

 

درحال تکمیل ...

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون وزارت تعاون کار و رفاه رییس جمهور وزارت رفاه دولت بیکاری آیین نامه نیروی کار هیئت دولت سرمایه گذاران کسب و کار شاخص برنا بودجه معلولان بیکاری سرمایه گذاری کسب و کار اشتغالزایی معاون اشتغال وزارت کریمی بیرانوند وزارت کار زیست بوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۷۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند

شهرام ملایی هزاروندی گفت: آموزش‌های مهارتی در قالب ۹۲۸ هزار و ۲۵۹ نفرساعت در واحدهای پذیرنده پادگان، بنگاه‌های اقتصادی و زندان ارایه شده که این آموزش‌ها در محیط کار واقعی برای ۲ هزارو ۷۰۷ نفردر پادگان، ۲ هزار و ۵۱۶ نفر در بنگاه‌های اقتصادی و ۲۶۶ نفر در زندان اجرا شد.

او با اشاره به اینکه آموزش‌های محیط کار واقعی بیشتر در حوزه صنعت است، افزود: آشنایی مهارت جو با محیط کسب و کار، آماده‌سازی و ایجاد خودباوری در مهارت‌آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی و همچنین استفاده از ظرفیت آموزشی و عملی بنگاه‌های اقتصادی از جمله اهداف این طرح است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه توسعه مراکز آموزش در محیط کارواقعی با همکاری اصناف کشور یکی از برنامه‌های مهم سازمان در راستای ایجاد اشتغال پایدار است گفت: در این دوره‌ها دانش، مهارت و شایستگی لازم از استادکار به مهارت آموز، هم زمان با فرآیند تولید محصول و ارائه خدمات منتقل می‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از ابتدای دولت سیزدهم در راستای اجرایی کردن بند ۲ سیاست‌های کلی اشتغال و بند پنج سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، طرح "مهارت‌آموزی در محیط کارواقعی " را با رویکرد ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال مولد و پایدار در اولویت خود قرار داده است.

۵۵ مرکز دولتی و یک‌هزار و ۵۵۰ آموزشگاه آزاد فنی وحرفه‌ای با مجوز رسمی از اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در خوزستان فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند