Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، چند روز گذشته معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار از راه اندازی سامانه ملی اشتغال و کسب و کار خبر داد.
 
عیسی منصوری، یکی از اهداف راه اندازی این سامانه را دسترسی به آمار و اطلاعات مرتبط با عرضه و تقاضای نیروی کار دانست و گفت:اطلاعات و داده های دقیق و جامع بازار کار و اشتغال از طریق این سامانه در اختیار مدیران ارشد و سیاست گذاران کشور قرار می گیرد تا بتوانند در طراحی سیاست ها و برنامه های اشتغال و تنظیمات نهادی بین ذینفعان اصلی بازار کار، از آن بهره ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
 
اکنون دفتر هدایت نیروی کار و کاریابی‌ها طی اطلاعیه ای اعلام کرده است، در راستای اجرای سیاست‌های کلی نظام در بخش اشتغال (ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری) و تکالیف مصرح قانونی  در زمینه استقرار نظام اطلاعات بازار کار (LMIS)، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف گردید با راه‌اندازی و استقرار سامانه ملی اشتغال و کسب‌وکار زمینه تشکیل و توسعه نظام اطلاعات بازار کار (LMIS) را فراهم نماید.
همچنین این کار با مطالعات انجام‌شده و براساس تجارب موفق کشورهای مختلف در اجرای سیستم‌های اطلاعات بازار کار (LMIS) به‌عنوان مرکز مدیریت و کنترل عرضه و تقاضای حوزه آموزش، مهارت‌ها و اشتغال، طراحی و پیاده‌سازی شده و ایجاد سیستم یکپارچه ملی و کشوری در دستور کار برنامه ریزان و سیاست‌گذاران حوزه آموزش و اشتغال قرارگرفته است.

از اهداف این سامانه که مخاطبان اصلی آن سیاست‌گذاران کلان حوزه آموزش و اشتغال می‌باشند، می‌توان به مواردی نظیر ساماندهی نظام اطلاعات شغلی، تخصیص شناسه شغلی به افراد در سن کار کشور، استانداردسازی مشاغل و .... اشاره نمود. با انجام این کار، تعداد دقیق شاغلان و افراد جویای کار در این سامانه مشخص‌شده و فراوانی مشاغل قابل‌دسترسی خواهد بود.

همان‌گونه که توسط معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ذکر شد یکی از اهداف راه‌اندازی این سامانه، دسترسی به آمار و اطلاعات مرتبط باعرضه و تقاضای نیروی کار است که اطلاعات و داده‌های دقیق و جامع بازار کار و اشتغال از طریق این سامانه در اختیار مدیران ارشد و سیاست‌گذاران کشور قرار می‌گیرد تا بتوانند در طراحی سیاست‌ها و برنامه‌های اشتغال و تنظیمات نهادی بین ذی‌نفعان اصلی بازار کار، از آن بهره ببرند.

لازم به ذکر است که در این سامانه هیچ‌گونه خدمات کاریابی و معرفی کارجو به کارفرما چه به‌صورت رایگان یا اشکال دیگر صورت نگرفته و هیچ نوع تعارضی با فعالیت های جاری با صنف کاریابی‌ها ندارد.

  بلکه اطلاعات اولیه همه افراد در سن کار کشور (15 سال به بالا) شامل شاغلین، بیکاران و (خانه‌دار، محصل، بازنشسته، دارای درآمد بدون کار و...) و همچنین فعالان عرصه کسب‌وکار (کارفرمایان دارای مجوز و بدون مجوز) و داده‌های ثبتی و اطلاعات هویتی از ثبت‌احوال، اطلاعات آموزشی از وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی، سوابق کاری از سازمان تأمین اجتماعی، سازمان امور اداری و استخدامی، صندوق بیمه روستایی و عشایری و نیز گواهی‌های مهارتی کسب‌شده و ... در این سامانه جمع‌آوری‌شده و یا در حال جمع‌آوری است که می‌تواند در طراحی سیاست‌ها و برنامه‌های اشتغال و  تسهیل در امر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری سازمان‌ها و نهادهای تصمیم‌گیر در حوزه اشتغال و کار، مورد بهره‌برداری مسئولان کشور و نیز مدیران کاریابی‌های غیردولتی قرار گیرد.خاطر نشان می گردد دستورالعمل نحوه خدمات دهی اختصاصی به کاریابی ها، به استان ها و کانون ابلاغ خواهد شد.

منبع: الف

کلیدواژه: سیاست گذاران راه اندازی کاریابی ها بازار کار سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند